مقالات و دانستنیها

8 تا از ویژگی‌های مخفی PS5

کنسول PS5 از جدیدترین محصول سرگرمی شرکت سونی محسوب می‌شود؛ ویژگی‌های مخفی زیادی دارد که از آن‌ها بی‌خبر هستید. برای مطلع شدن از این ویژگی‌ها با همراه پلی لینک ایران باشید.

1- خارج‌کردن دیسک بازی به صورت دستی

فرض کنید در حال بازی با PS5 هستید و ناگهان کنسول شما از کار می‌افتد یا بنا بر دلایلی، درایو نوری دستگاه خراب می‌شود و دیسک درون آن گیر می‌کند. در این صورت چیکار کینم؟ آیا باید با دیسک خود خداحافظی کنید؟ خوشبختانه خیر. راهی وجود دارد که به راحتی و به صورت دستی دیسک را از درون کنسول خراب خارج کنید و آن را نجات دهید. برای این کار، فقط کافیست دستگاه را افقی کنید و شیلد بالایی درایو را باز کنید. وقتی به قسمت درایو نگاه کنید 4 پیچ و یک نقطه‌ی نسبتا بزرگ سیاه می‌بینید. برای خارج کردن دیسک با یک پیچ‌گوشتی مسطح، نقطه‌ی سیاه را مثل پیچ در جهت عقربه‌های ساعت حرکت دهید تا دیسک به تدریج از دستگاه خارج شود. فوق العاده است نه؟

2- ویژگی شمارنده‌ی مدت‌زمان بازی

در ویژگی‌های مخفی PS5 ویژگی جذابی وجود دارد. به یکی از قسمت‌های پروفایل‌تان که بروید می‌بینید که هر بازی را چند ساعت بازی کرده‌اید. جالب است که شمارنده فقط به PS5 اکتفا نمی‌کند، چراکه اگر این بازی را در PS4 هم انجام داده‌باشید آن را برایتان محاسبه می‌کند. کافی‌ست به آدرس زیر بروید:

Profile > Games

مثلاً در تصویر بالا می‌بینید که لست او آس دو را حدود 80 ساعت بازی کرده‌اند!

3- قطع کردن صدای میکروفون و بازی با Dualsense

اگر دکمه‌ی کوچک پایین دکمه PS را به مدت 5 ثانیه یا بیشتر بفشارید، تمام صداهای مربوط به دستگاه به علاوه‌ی صدای میکروفون شما قطع خواهد شد. این قطع شدن با یک چراغ نارنجی پرنور معلوم می‌شود. حال اگر بخواهید فقط صدای میکروفون را قطع کنید، باید یکبار این دکمه را بزنید. در حالت دوم فقط یک چراغ نارنجی کم‌نور مشاهده خواهید کرد.

4- استفاده از مثلث برای جستجو در PS5

وقتی در صفحه اصلی منوها یا فروشگاه باشید، با زدن دکمه‌ی مثلث مستقیما به قسمت Search می‌روید. این کار باعث می‌شود مدام مجبور نباشید منوها را چپ و راست کنید.

5- کمک به کم‌بینایان در راه‌اندازی PS5

وقتی کنسول PS5 را برای اولین بار روشن می‌کنید یا آن را Restore یا Factory Reset می‌کنید، اگر در همان صفحه اولیه که شما را برای راه‌اندازی دستگاه راهنمایی می‌کند، 30 ثانیه الی یک دقیقه صبر کنید و کاری انجام ندهید، حالت صفحه‌خوانی دستگاه فعال شده و با صدای بلند کارهای لازم را به شما می‌گوید. همچنین برای اطمینان، دستگاه هر بار مراحل را با زبان‌های مختلفی تکرار می‌کند تا معلولین در این قسمت به مشکلی برنخورند.

6- به جای کیبورد، با صحبت کردن تایپ کنید!

اگر برای تایپ کردن خسته‌اید یا آن را آزاردهنده می‌دانید، می‌توانید با استفاده از میکروفون داخلی کنترلر دوال‌سنس صحبت کرده و در صفحه‌ی چت کلمات شما به فرد مقابل ارسال خواهند شد. این ویژگی مخصوصاً وقتی عجله دارید، فوق‌العاده است.

7- تنظیمات حریم خصوصی را تغییر دهید

کنسول جدید PS5 در راهنمایی شما از طریق تنظیمات حریم خصوصی بسیار خوب است. اما بعداً ، اگر می خواهید تنظیمات حریم خصوصی را تغییر دهید ، به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. با تنظیمات حریم خصوصی می توانید نمایه خود را از نتایج جستجو ، درون بازی ها و موارد دیگر مخفی کنید. همچنین ، می توانید گزینه ای را انتخاب کنید که چه کسی می تواند دوستان شما را ببیند.

 

برای دسترسی به تنظیمات حریم خصوصی ، باید Settings > Users and Accounts > Privacy را باز کنید . در بخش حریم خصوصی ، “View and Customize Your Privacy Settings” را انتخاب کنید . اکنون یک لیست طولانی از گزینه های شخصی سازی حریم خصوصی پیدا خواهید کرد.

8- انتقال همه بازی‌های PS4 به PS5 بدون نیاز به دانلود

وقتی صحبت از دانلودهای حجیم می‌شود، گیمرهای ایرانی در شرایط بدی قرار می‌گیرند. با این سرعت پایین اینترنت دانلود بازی‌های پرحجم بسیار رنج‌آور خواهد بود. اما راهی وجود دارد تا این کار را انجام ندهید و در طی مدت زمان کمی، دیتای همه بازی‌های PS4 خود را به PS5 انتقال دهید. برای این کار، هر دو کنسول را به یک Wifi متصل کنید. سپس به تنظیمات بروید، وارد قسمت Software شده و Data Transfer را انتخاب کنید. برای انتقال سریع‌تر باید هر دو دستگاه را با کابل لن به مودم وصل کنید. با انتخاب گزینه Transfer Data همه‌ی بازی‌های شما به دستگاه جدید منتقل می‌شوند.

لازم است بدانید، درست است با این روش دیتای همه بازی‌ها به دستگاه PS5 شما انتقال می‌یابند، اما در صورتی قادر به اجرای آن‌ها خواهید بود که لایسنس آن را روی اکانت خود داشته باشید؛ بدین معنی که بازی‌های هکی با این روش روی دستگاه شما اجرا نمی‌شوند چون لایسنس آن‌ها روی اکانت شما نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *