ممکن است که برای برخی از شما در مورد سوال مطرح شود که تفاوت اکانت های قانونی با اکانت هکی چیست؟ چه زمانی می توان از این موارد استفاده کرد؟ برای دانستن پاسخ این سوالات بهتر است تا انتهای این مقاله پلی لینک ایران را همراهی کنید تا بتوانید به پاسخ آن دست یابید.
در سال های اخیر پیشرفت تکنولوژی به گونه ای شده است که افراد برای بازی های جهانی نیاز به داشتن اکانت می باشد. اکانت نشانگر هویت بازیکن می باشد. در وافع بدون داشتن اکانت شخص نمی تواند بازی کند. در اکانت های فرد، اطلاعات گوناکونی مانند نام، تعداد رکوردهای فرد، تعداد بازی هایی که انجام داده است و….. ثبت می شود.
فرق اکانت قانونی و هکی
منظور از اکانت قانونی اکانتی اشتراکی است، یعنی اکانتی که مثلاً فروشگاههای ایرانی تهیه میکنند و آن را با چندین گیمر به اشتراک میگذارند. به این شکل، هزینهی اکانت سَرشکن میشود و به گیمرها از لحاظ پولی کمتر فشار وارد میآید و دراینبین، فروشگاهی هم که این اکانت اشتراکی را به گیمرها فروخته پولی به جیب میزند.
اما خب این اکانتهای قانونی یا اشتراکی محدودیتهایی دارند و این محدودیتها به ظرفیت آنها بستگی دارد. توضیح بیشتر اینکه این اکانتهای قانونی را با نام «اکانتهای ظرفیتی» هم میشناسند. این اکانتها در ظرفیت 1، ظرفیت 2 و ظرفیت 3 فروخته میشوند و تفاوتهایی بین آنها وجود دارد.
مثلاً کسی که اکانت ظرفیت 3 دارد باید همیشه آنلاین باشد یا برعکس کسی که اکانت ظرفیت 1 دارد نمیتواند آنلاین باشد و قطعاً این ضرر را میکند که نمیتواند بازیهای گروهیِ آنلاین را انجام دهد. در عوض کسی هم که اکانت ظرفیت 2 دارد باید برای بازی از اکانت ساین اوت کند.
قیمت این اکانتهای ظرفیتی با هم متفاوت است و قطعاً اکانت ظرفیت 3 که مجبور به آنلاینبودن است ارزانتر از اکانت ظرفیت 2 است.
در میان اکانتهای قانونی و ظرفیتی، اکانت ظرفیت 2 و اکانت ظرفیت 3 بهتر از اکانت ظرفیت 1 هستند. در واقع اکانت ظرفیت 1 تا حد زیادی کلاهگذاشتن سر سونی است. کسی که اکانت ظرفیت 1 دارد باید حتماً آفلاین باشد، اما در این بین ممکن است بعد از آنلاینشدن دیگر نتواند بازی را از آنجا که قطع کرده ادامه دهد.
چرا نباید از اکانت هکی استفاده کرد؟
گفتیم که اکانت هکی اکانتی “هکشده” است، یعنی اکانتی است که دزدیده شده. خب این یعنی صاحب اصلی اکانت اگر کنسول خود را روشن کند میتواند بفهمد که جز او یک نفر دیگر در حال استفاده از اکانت اوست.
اینجاست که او میتواند رمز عبور PSN خود را عوض کند. البته که او با عوضکردن رمز عبورش، نمیتواند باعث شود که دارندهی اکانت هکی بازی نکند، چراکه صاحب اکانت هکی در چنین شرایطی فقط دسترسی به اکانت را از دست میدهد، وگرنه بازیها به قوت خود باقی خواهند ماند، اما این پایان ماجرا نیست.
اگر صاحب اصلی اکانت، در هر کشوری که باشد، به سروقت کامپیوتر برود و در آنجا به اکانت PSN وارد شود، میتواند بفهمد که جز پلیاستیشن خودش یک دستگاه دیگر هم به اکانت او وصل شده و اینجاست که میتواند هم دستگاه را پاک کند تا بازیها روی کنسول کسی که اکانت هکی خریده قفل شوند و هم اینکه پلی استیشن طرف را به سونی ریپورت کند تا حتی خطر حذف کنسول کسی که اکانت هکی خریده از PSN زیاد شود.